Vrijwilligers

Zoals elke vereniging kunnen ook wij niet zonder VRIJWILLIGERS, onze HELPENDE HANDEN.

Helpende handen zijn welkom in het organiserend bestuur, maar ook voor de praktische organisatie: leuke ideeën voor activiteiten, aanwezig zijn bij een activiteit, communicatie verzorgen via facebook of de website beheren, fondsenwerving, verkoopstand van ‘Van Lotje Ge(s)tikt’ bemannen, folders verdelen, hulp bij de 2jaarlijkse kinderdag, …

Kortom… helpen bij het reilen en zeilen van onze vereniging!

Heb jij of iemand uit je vriendenkring een dosis enthousiasme, leuke ideeën, tijd, warmte… die je op één of andere manier in onze vereniging wil investeren, hoe groot of klein ook, neem gerust contact met ons op!

 

Wij hebben ook een aantal zorgvrijwilligers die graag iets willen betekenen voor vzw Rozerood.

Zij bieden daarom graag aan onze lotgenoten : reiki, cranio sacrale therapie, voetmassaged, hand- en gezichtsbehandelingen, massages,…

Tijdens activiteiten van vzw Rozerood worden deze behandelingen uitgedeeld ! Het is een fijne verrassing !

 

Dankdag Helpende Handen – 8 maart 2020 – Mettekoven

Tijdens de week van de vrijwilliger wil vzw Rozerood haar helpende handen ook bedanken voor hun belangeloze inzet voor onze vereniging.

Dit jaar hadden we in Mettekoven een afspraakje waar we een stevige wandeling maakten, lekker gegeten hebben, een leuke quiz gedaan hebben, diploma’s uitgereikt en weer fijne herinneringen hebben gemaakt…

Wij willen onze vrijwilligers ook ondersteunen met de nodige vormingen die ons aangeboden worden door Kom Op Tegen Kanker en de Stichting tegen Kanker.

 – Oncologische handmassage, 7 september 2019

– Oncologische voetmassage, 12 oktober 2019

– Oncologische stoelmassage, 19 oktober 2019

Een aangepaste massage geven en krijgen doet altijd deugd. Belangrijk is wel de juiste accenten en technieken onder de knie te krijgen.
Vandaar een vorming voor bestuursleden en ingeschreven Helpende Handen , met steun van Kom op Tegen Kanker. Zo kunnen we later aan anderen handmassage, voetmassage en gelaatsmassage ‘geven’.
Deze 3 sessies verliepen geolied met ingesmeerde handen en veel aandacht. Nu nog oefenen.

Jij bent van harte welkom!