Van Lotje Ge(s)tikt

‘Van Lotje ge(s)tikt’ begon met een droom en een naaimachine; leuke hebbedingetjes maken voor het goede doel en zo misschien iets betekenen voor andere kankerpatiënten. Een beetje ‘getikt’ als je weet dat we hiervoor nog nooit achter een naaimachine hadden gezeten. Als (ex)kankerpatiënten ervoeren we steun bij elkaar. Onze droom kreeg vorm… uit deze actie groeide VZW Rozerood!

Velen kennen ondertussen de leuke zelfgemaakte hebbedingetjes van ‘Van Lotje Ge(s)tikt via onze standen en op marktjes waar vzw Rozerood staat.

Met de opbrengst van ‘Van lotje ge(s)tikt’ organiseren we activiteiten en projecten die kankerpatiënten en hun naasten ondersteunen.

Regelmatig hebben we een ‘knip en stiknamiddag’ (vanaf 2017 Crea Cafe ‘Van Lotje Ge(s)tikt’ )  Tijdens het knippen en stikken ontstaan er leuke babbels. Heb jij ook zin om een handje te komen helpen? (zie activiteiten)

Knip en Stiknamiddag ‘Van Lotje Ge(s)tikt’ wordt in 2017: Crea Café ‘Van Lotje Ge(s)tikt’ !

We willen hier als lotgenoten een fijne namiddag creëren en de kans bieden om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.
Wie graag meehelpt aan het maken van onze hebbedingetjes die we verkopen op diverse locaties, is van harte welkom.
Ook wie enkel wil komen voor een gezellige babbel en een tasje koffie is van harte uitgenodigd ! :zie activiteiten voor data.

Crea Café ‘Van Lotje Ge(s)tikt’

Velen kennen ondertussen de leuke zelfgemaakte hebbedingetjes van ‘van lotje ge(s)tikt’ via de vele standen op marktjes waar vzw Rozerood stond.

Met de opbrengst financieren we de activiteiten die we aanbieden. Graag willen we onze voorraad aanvullen via een knip-en stiknamiddag. Tijdens het knippen en stikken ontstaan er leuke babbels. Heb jij ook zin om een handje te komen helpen?

Waar: Lokaal vzw Rozerood Het Geleeg, Stationsstraat 135, Alken

Meebrengen: Schaar en/of naaimachine.

Inschrijving: vzwrozerood@gmail.com of 0470/396785

Eerstvolgende Crea Café ‘Van Lotje Ge(s)tikt’ : zie Activiteiten

Waar kan je binnenkort onze stand ‘van Lotje Ge(s)tikt’ vinden?

– Vrijdag 23 februari 2018 van 08:30u tot 20:00u : Jessa Ziekenhuis te Hasselt.
– Zondag 18 maart 2018 van 12:00u tot 17:30u : Sint Franciscus Ziekenhuis te Heusden-Zolder.
– Dinsdag 17 april 2018 van 08:30u tot 20:00u : Jessa Ziekenhuis te Hasselt.

Sfeerbeelden van verkoopstanden ‘Van Lotje Ge(s)tikt’

2017

2016

2015

2014

2012